08-09-23: Start HEAL voor mannen

  • 13 mei 2023
persoonlijke ontwikkeling
414 339 De Omslag Maken

Gedreven door onze bewijsdrang, angsten en status, blijven wij mannen gemakkelijk hangen in de door onszelf ontwikkelde patronen. Bang zijn voor verlies en tekort, zorgt voor keurig aangepast gedrag dat we al jong ontwikkeld hebben… Ondertussen verliezen we dan niet alleen onze aanwezigheid, maar ook onze innerlijke verbinding met betekenisvol leven.

We zijn meester in het voldoen aan, maar ver weg van meesterschap over ons eigen leven. Ons eigen leven, het geboorterecht dat we hebben, blijft dan (deels) onbenut.

HEAL voor mannen is bedoeld voor die mannen die dat geboorterecht, eigenlijk geboorteplicht, weer opeisen en de moed hebben om risico’s te nemen om dat leven, het potentieel, te leven!

Daarom heeft Henk Modderman het programma ‘HEAL voor mannen’ ontwikkeld.

HEAL voor mannen is een 3 daags programma met als doel inzicht in jouw patronen te krijgen en handvatten om te leren hoe je vanuit je zelf jouw leven vormgeeft. Hoe blijf je in en voor jezelf staan in relaties, werk en gevoel? Dit delen met mannen geeft een eigen dynamiek waarin oud zeer geheeld kan worden.

Deelname: €450,- excl. BTW. Dit is inclusief koffie, thee, lunch en materiaal
Datum: vrijdag 8 september, 13 oktober en 3 november
Locatie: De Omslag Maken, Dr. Dreeslaan 20 in Wolvega
Tijd:
9:30 tot 16:30 uur

Henk Modderman begeleidt de driedaagse. Er is plaats voor 8 tot 10 mannen.

Heb je vragen? Wil je meer weten? Neem dan contact op met Henk Modderman via 06-153 255 99 of mail naar info@de-omslagmaken.nl.