Werkwijze

De naam “De Omslag Maken” is gekozen, omdat het precies de essentie van ons werk weergeeft. Ieder mens krijgt in zijn of haar leven te maken met een omslag, groot of klein. Wij hebben ons al jaren toegelegd op de essentie van innerlijke verandering en bewustwording en de betekenis daarvan voor het persoonlijk leven, werkleven en familie.

BASISPRINCIPES

Wij werken vanuit de volgende basisprincipes.

1

Werken met de stappen: Herkennen, Erkennen, Accepteren, Loslaten (HEAL!)

2

Bewust gebruik maken van de kracht van intentie.

3

Het her- en erkennen van (familie)patronen.

4

Persoonlijke groei door te leren van en in de dagelijkse praktijk (dualiteit).

5

Erkenning dat er altijd sprake is van overdracht van energie (omgeving, mensen, context).

6

Eigen perspectief creëren.

7

Familieopstellingen

8

Organisatieopstellingen

persoonlijke ontwikkeling

WERKWIJZE IN HET KORT

Met bovenstaande principes krijg je je persoonlijke hulpvraag of de organisatievraag helder en kunnen we snel de bron duiden. Met het her- en erkennen van je schaduwlaagjes en oude ervaringen/overtuigingen, stap je in het proces van acceptatie en loslaten.

Op deze wijze creëer je ruimte voor nieuw handelen en kun je de omslag maken!

Opnieuw bouwen aan jouw leven doe je op basis van intentie. Je laat innerlijk los met een bedoeling. Het perspectief van waaruit je leeft verandert en daarmee het perspectief naar de toekomst.

Deze werkwijze is dermate efficiënt en effectief gebleken en wordt beschreven in het boek van Henk: “Als een mens van legoblokjes is”

Daarnaast maken we, zowel individueel als voor organisaties/bedrijven, gebruik van het systemisch werk (systemisch coachen, familieopstellingen en organisatieopstellingen).