Omdat schoonheid kan en mag ontdooien

Omdat schoonheid kan en mag ontdooien

Omdat schoonheid kan en mag ontdooien’ is de titel van de zeer persoonlijke gedichtenbundel. De basis werd gelegd na een burn-out die ervoor zorgde dat Henk het roer volledig omgooide en stopte met zijn baan in het onderwijs. Het schrijven van gedichten heeft hem geholpen de Omslag te maken waar hij naar op zoek was.

De persoonlijke gedichten werden en worden gebruikt tijdens zijn werk als coach. Door de grote hoeveelheid positieve reacties en het effect van de losse gedichten is nu een klein deel van de gedichten samengevoegd tot een gedichtenbundel.

De inspiratie voor het schrijven van de gedichten ontstond tijdens een reis naar Australië waar Henk in contact kwam met Clif Sanderson en het Taoïsme. Omdat de principes van de Tao nog steeds één van de inspiratiebronnen voor Henk, is er in de gedichtenbundel een relatie te vinden tussen verschillende vormen gedichten en Tao.

Bestelformulier

Bestelformulier voor het bestellen van een exemplaar van: Omdat schoonheid kan en mag ontdooien. De kosten voor het boek bedragen € 17,50, exclusief verzendkosten (€ 3,50). Na bestelling ontvangt u een factuur via uw mailadres. Het boek wordt na betaling onmiddellijk verstuurd. Bestellingen binnen een straal van 20 km rond Wolvega worden gratis thuisbezorgd.

  Naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Email

  Telefoon

  Bedrijf (indien van toepassing)

  Aantal boeken

  Uw bericht