Als een mens van legoblokjes is

Als een mens van legoblokjes is

Dit boek gaat over inzicht krijgen in en het loslaten van patronen. De oplossing van problemen ligt vaak op een dieper niveau. Of het nu om (faal)angst gaat, oververmoeid zijn, niet langer aan alle eisen kunnen of willen voldoen, relatieproblemen of keuzes voor jezelf kunnen maken, veel is terug te voeren op patronen die je al van jongs af aan hanteert.

HEAL! geeft nieuwe inzichten om jouw leven vanuit je Zelf vorm te geven, hoe je keuzes vanuit je Zelf maakt en je leven leeft, vanuit passie en zingeving!

HEAL! draagt een denkwijze, een leefwijze in zich, die het mogelijk maakt om elke dag te ondernemen en te leren. Elke dag is er sprake van overdracht van energie. HEAL! denkt niet in problemen en oplossingen. HEAL! denkt in direct werkende energie om in ons eigen leven toe te passen. Juist omdat het vanuit energie werkt, is het direct van invloed op onze omgeving, op het werk, de werkprocessen, de leerprocessen en onze familie. HEAL! brengt je naar leven en werken vanuit persoonlijk ondernemerschap.

Henk Modderman (1965) heeft als docent, directeur in het onderwijs en vervolgens vanuit zijn eigen bedrijf, studie gemaakt van het (innerlijk) kind. Vanuit deze kennis ontwikkelde hij een zeer efficiënte werkwijze, HEAL!, om het natuurlijk handelen en de zingeving van de mens vrij te maken. Een uniek proces voor elk individu, maar van grote waarde voor leven en werken in deze nieuwe tijd.

Bestelformulier

Bestelformulier voor het bestellen van een exemplaar van: Als een mens van legoblokjes is. Het boek is gebonden in een harde kaft en bestaat uit 260 pagina’s. De drie kleuren wit, rood en groen (leeslintje) geven het boek een mooie uitstraling. De kosten voor het boek bedragen € 17,50, exclusief verzendkosten (€ 3,50). Na bestelling ontvangt u een factuur via uw mailadres. Het boek wordt na betaling onmiddellijk verstuurd. Bestellingen binnen een straal van 20 km rond Wolvega worden gratis thuisbezorgd.

  Naam

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  Email

  Telefoon

  Bedrijf (indien van toepassing)

  Aantal boeken

  Uw bericht