Over ons

OVER DE OMSLAG MAKEN

Henk Modderman en Tineke Scheltinga leerden elkaar kennen in 2005 en vanaf het eerste ogenblik raakten zij niet uitgepraat over kinderen, onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. In 2015, tien jaar na hun eerste ontmoeting, besloten ze hun krachten te bundelen en te starten met VOF “De Omslag Maken”, waar ze ieder vanuit eigen kwaliteiten en gaven werken.

“Het is onze missie om jouw omslag te begeleiden en je te helpen om nieuwe structuren te vinden en toe te passen.”

WIE ZIJN WIJ?

Tineke Scheltinga – de Boer heeft jarenlang ervaring in het Voortgezet Onderwijs als docent en docentencoach.
Sinds 2015 is zij mede-eigenaar van het bedrijf ‘De Omslag Maken’ in Wolvega, waar zij werkt als systemisch coach. Tineke heeft veel systemische scholing gevolgd, waaronder de mastercourse bij de School voor Systemisch Bewustzijn van Hilbrand Westra. Deze mastercourse heeft haar niet alleen verdieping, maar ook verbreding op systemisch vlak gebracht. Ze heeft een diep vertrouwen ontwikkeld in de opgebouwde kennis en inzichten èn zij heeft zich weer verbonden met haar Friese oorsprong.

“Ik kan mij diep gelukkig en trots voelen als ik in mijn Friezin-zijn sta. Trots op onze nuchtere bescheidenheid, onze taal en de weinig woorden die wij gebruiken om expressie te geven aan waar het om gaat”

Sinds 2023 is de Friese dependance van de School voor Systemisch Bewustzijn geopend. Vanuit haar docentschap is ze de uitgesproken persoon om deze Friese dependance te leiden .Binnen SSB-Fryslân geeft zij o.a. de basisopleiding Systemisch Werk en Opstellingen

“Vanuit het gedachtegoed van de School voor Systemisch Bewustzijn bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen, vrijkomen van innerlijke belemmeringen, opdat potentieel en levenskracht onthuld en ontsloten kan worden.”
Dat is waar ze zich iedere dag met hart en ziel mee bezig houdt.

Henk Modderman (1965) is werkzaam geweest als docent en directeur in het onderwijs. Hij startte in 2004 zijn eigen bedrijf Pauwer-Art. Binnen dit bedrijf was hij werkzaam als re-integratie deskundige, trainer, coach en organisatieadviseur. Hij ontwikkelde en verdiepte het HEAL concept en is auteur van het boek “Als een mens van legoblokjes is”. (2012) waarin dit concept wordt uitgelegd. Sinds 2015 is hij mede-eigenaar van het bedrijf ‘De Omslag Maken’ in Wolvega, waar hij werkt als coach en trainer. Sinds 2022 heeft hij zich gespecialiseerd in mannenwerk. Tevens ontwikkelde hij samen met zijn collega, Tineke Scheltinga, diverse opleidingen, workshops en trainingen.

Het is mijn intentie dat iedereen mag leven en werken vanuit natuurlijk potentieel.”