Over ons

OVER DE OMSLAG MAKEN

Henk Modderman en Tineke Scheltinga leerden elkaar kennen in 2005 en vanaf het eerste ogenblik raakten zij niet uitgepraat over kinderen, onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. In 2015, tien jaar na hun eerste ontmoeting, besloten ze hun krachten te bundelen en te starten met VOF “De Omslag Maken”, waar ze ieder vanuit eigen kwaliteiten en gaven werken. Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met verandering.

“Het is onze missie om jouw omslag te begeleiden en je te helpen om nieuwe structuren te vinden en toe te passen.”

WIE ZIJN WIJ?

Tineke Scheltinga- de Boer (1955) heeft jarenlang ervaring in het Voortgezet Onderwijs als docent en docentencoach. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van onderwijs, coaching, energiewerk en in 2010 volgde zij een opleiding Baby fluisteren.

Na een eerste ervaring met familieopstellingen werd zij gegrepen door het Systemisch Werk en volgde bij het Bert Hellinger Instituut te Groningen de opleiding tot begeleider van Familieopstellingen, gevolgd door de opleidingen Systemisch Coachen en Systemische Pedagogiek. De module organisatieopstellingen rondde zij af bij de Academie voor Intuïtief Coachen.

In 2015 haalde zij haar diploma tot Kindertolk® middels de PresentChild® Methode. www.presentchild.com

 “Ik ben er vanuit de grond van mijn hart van overtuigd dat mensen kunnen veranderen en het is mijn diepste intentie om mijn kennis, kwaliteiten en gaven dienstbaar te maken aan anderen.”

Tineke Scheltinga-De Boer
Henk Modderman

Henk Modderman (1965) is werkzaam geweest als docent en directeur in het onderwijs. Hij startte in 2004 zijn eigen bedrijf Pauwer-Art. Binnen dit bedrijf was hij werkzaam als re-integratie deskundige, trainer, coach en organisatieadviseur.

Hij ontwikkelde een geheel eigen stijl en werkwijze die beschreven is in zijn boek: “Als een mens van legoblokjes is” (2012).

Sindsdien is deze werkwijze doorontwikkeld naar het effectief begeleiden en veranderen van organisaties.

“Het is mijn diepste wens dat iedereen mag leven en werken vanuit zijn of haar eigen, natuurlijke potentieel.”