Over ons

OVER DE OMSLAG MAKEN

Henk Modderman en Tineke Scheltinga leerden elkaar kennen in 2005 en vanaf het eerste ogenblik raakten zij niet uitgepraat over kinderen, onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. In 2015, tien jaar na hun eerste ontmoeting, besloten ze hun krachten te bundelen en te starten met VOF “De Omslag Maken”, waar ze ieder vanuit eigen kwaliteiten en gaven werken.

“Het is onze missie om jouw omslag te begeleiden en je te helpen om nieuwe structuren te vinden en toe te passen.”

WIE ZIJN WIJ?

Tineke Scheltinga- de Boer (1955) heeft jarenlang ervaring in het Voortgezet Onderwijs als docent en docentencoach. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van onderwijs, coaching en energiewerk Na een eerste ervaring met familieopstellingen werd zij gegrepen door het Systemisch Werk en volgde bij het Bert Hellinger Instituut te Groningen de opleiding tot begeleider van Familieopstellingen, gevolgd door de opleidingen Systemisch Coachen en Systemische Pedagogiek. De module organisatieopstellingen rondde zij af bij de Academie voor Intuïtief Coachen. In 2020 startte zij met de tweejarige mastercourse tot Systemisch Expert, SSB Opsteller en Systemisch Fenomenoloog bij de School voor Systemisch Bewustzijn o.l.v. Hilbrand Westra.

 “Ik ben er vanuit de grond van mijn hart van overtuigd dat mensen kunnen veranderen en het is mijn diepste intentie om mijn kennis, kwaliteiten en gaven dienstbaar te maken aan het veranderingsproces van anderen.

Henk Modderman (1965) is werkzaam geweest als docent en directeur in het onderwijs. Hij startte in 2004 zijn eigen bedrijf Pauwer-Art. Binnen dit bedrijf was hij werkzaam als re-integratie deskundige, trainer, coach en organisatieadviseur. Hij ontwikkelde en verdiepte het HEAL concept en is auteur van het boek “Als een mens van legoblokjes is”. (2012) waarin dit concept wordt uitgelegd. Tevens ontwikkelde hij samen met zijn collega , Tineke Scheltinga, een opleiding om te leren werken met dit concept. Zijn werkwijze is effectief gebleken voor re- integratie trajecten, leidinggevenden en organisaties.

“Het is mijn intentie dat iedereen mag leven en werken vanuit natuurlijk potentieel.”