Wellicht herken je de verschijnselen, druk om te presteren en dat compenseren door nog harder te gaan werken. Tegenslag, tegenwerking, ach dan doe je er nog een schepje bovenop. Je hoort de signalen niet meer, ze komen niet aan, je kaatst alles direct terug en loopt steeds verder vast in je eigen gedachten, eigen wereld en je eigen wereld herkent je niet meer.
Dit is mij overkomen, ondertussen 54 jaar oud en nog steeds een enorme drang om mij te bewijzen. Daar is niets mis mee als je maar de signalen van buiten absorbeert en laat bezinken en nog belangrijker; er iets mee doet.
Na de eerste sessie met Henk was ik benieuwd naar de volgende sessie en dat volgde elkaar op. De handvatten welke ik aangereikt kreeg waren zeer behulpzaam, ik werd rustiger, ik kon de dingen weer laten bezinken en kwam terug bij mijzelf. Daarvan  kreeg ik, zowel  op mijn werk , als thuis,  de bevestiging , van mijn vrouw en kinderen van 21 en 23 jaar.
Nu, een aantal maanden na de laatste sessie ben ik nog steeds dankbaar dat ik deze kans gekregen heb en dat Henk mij weer terug heeft weten te brengen op de juiste weg.Voor mezelf is Henk Modderman “de Tom Tom voor als je hoofd even de weg kwijt is…”

Edward Verhoeve, Heiwo BV